Mărturia incredibilă a taximetristului violat de o clientă: «Mi-a spus: În seara asta vei fi al meu!»

23 august 2012 21:27   Național
Ultima actualizare:

Făcea „comisioane“: pe bază de mesaje telefonice, ducea la domiciliul persoanelor diferite produse. Miercuri după amiază a primit mai multe comenzi de la Luminiţa, care a justificat că apelează la aceste servicii pentru că este operată şi nu se poate deplasa. A făcut patru comisioane în acea zi la adresa Luminiţei. La primele trei nimic nu dădea de bănuit: femeia era în halat de casă şi avea cârje.

La al patrulea „comision“, însă, lucrurile s-ai schimbat: Luminiţa nu mai avea cârje şi era îmbărcată mai „provocator“. Era miezul nopţii.

„I-am dus o sticlă de vin roşu, demisec şi un pachet de ţigări. Era a treia sticlă. Atunci m-a tras în casă la dumneaei, m-a tras de mână din hol, de la uşa de la intrare, până în bucătărie şi mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate, sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să întreţinem raporturi sexuale“, povesteşte Nicolae.

Înjunghiat în cap

A încercat să o calmeze, să o roage să lase cuţitul jos, dar nu  a avut succes.

„Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor. Eu nu puteam să întreţin un raport sexual deoarece ma aflam sub ameninţarea cuţitului. Am rugat-o frumos să mă lase să merg până la baie la duş, mi-a zis că acceptă, apoi a realizat că am luat-o la dreapta. spre uşa de la intrare. Mi-a aplicat o lovitură pe care am barat-o cu mâna stângă. I-am zis: «M-ai tăiat», dar a urmat o a doua lovitură de cuţit, în zona tâmplei“, mai adaugă taximetristul.

A reuşit, într-un final să fugă la bucătărie, a încuiat uşa şi a sunat la 112.

„Când au venit poliţia, ambulanţa, striga că mă iubeşte“, mai spune bărbatul agresat.

Medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe Luminiţa extrem de agitată, înarmată cu un cuţit pe care îl folosea pentru a ameninţa pe toată lumea. A cedat, într-un final, cuţitul, şi a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital. Urmează ca specialiştii să stabilească dacă femeia avea sau nu discernământ atunci când l-a atacat pe taximetrist.

Luminiţa stătea în chirie în apartamentul de pe strada Babdag (vis-a-vis de mall). Din câte spun vecinii, locuia momentan singură, întrucât prietenul ei este la muncă în Spania.

Luminiţa (30 de ani), femeia care a atacat cu un cuţit un taximetrist de 34 de ani din Tulcea, este cercetată penal pentru lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor.

Mai multe