Mărturia unei foste eleve despre profesorul de karate pedofil: «A venit lângă mine cu penisul în erecţie»

19 septembrie 2012 10:23   Național
Ultima actualizare:

După ce cazul profesorului de karate ce-şi abuza elevele a ajuns în atenţia poliţiei, mai multe fete au depus mărturii în acest dosar.

Printre ele se află şi o tânără, acum în vârstă de 23 de ani, ce i-a fost elevă profului pedofil acum mai bine de 10 ani.

Fosta elevă spune că a urmat cursurile aceluiaşi profesor şi că nu a avut niciodată curaj să povestească ce i s-a întâmplat.

Sensei Dan Parvan, cu două căsnicii la activ şi o fată de 30 de ani, a fost reţinut pentru viol şi corupţie sexuală. Anchetatorii se aşteaptă ca în zilele următoare să mai apară şi alte plângeri.

«Atunci când aveam vreo 12-13 ani, eram şi eu în clubul acestuia de karate. Aveam o mare admiraţie pentru acesta. Dar, din păcate, într-o vară, cum clubul era cel de la Ştrandul Videocolor, aveam voie toţi copiii înainte de antrenamente sau după, să ne scăldăm în bazin.

După scăldare, m-am dus la duşul dinăuntru şi... norocul meu a fost că nu mi-am dat dresul de baie jos. Dupa destul de scurt timp, a intrat "Domnul" Dan, dezbrăcat complet, cu ..... în erecţie. M-am blocat! Exact ca atunci când vine o maşina să te calce (in loc să fugi, încremeneşti

Nu cred ca totul a durat mai mult de 1 minut, dar mie mi s-a părut o jumătate de oră! Când m-a întors aşa cu faţa, şi cu capul in jos... ştiu că am stat câteva secunde (10-20) şi am realizat în sfârşit ce se întâmplă. Am 23 de ani acum, şi încă tremur când povestesc. Ţin să precizez că ştiu cel puţin încă 3 fete care în perioada aceea pot susţine că au fost abuzate în vreun fel de acest individ», le-a declarat tânăra oamenilor legii, potrivit PRO TV.

Mai multe