Mărturii emoţionante ale pescarilor de pe lacul Siutghiol

17 decembrie 2014 18:30   Național
Ultima actualizare:

Doi dintre pescarii care au încercat, cum au putut, să-i salveze pe cei aflaţi în elicopterul SMURD care a căzut, luni, în Lacul Siutghiol, au făcut mărturisiri emoţionante despre ceea ce s-a întâmplat în ziua fatidică.

Invitaţi în emisiunea lui Cătălin Măruţă, cei doi pescari, care au reuşit să o aducă la mal pe doctoriţa Vizireanu, au mărturisit, cu lacrimi în ochi, că şi-ar fi dorit să poată salva şi alte vieţi.

Din păcate, spun ei, au auzit târziu despre ce s-a întâmplat pe lacul Siutghiol. Pe de altă parte, ei nu-i consideră vinovaţi pe cei de la ISU Constanţa, care au făcut tot ce a stat în mâinile lor pentru a-i salva pe pasagerii elicopterului.

"Mă simt vinovat. Regretul meu e că nu am auzit mai devreme... măcar cu 10 minute. Dacă auzeam, poate nu se mai întâmpla aşa. Alea 10 minute contează... contează şi două secunde

Din partea ISU Constanţa am văzut o mare implicare. Au dat tot ce au putut. Singura problemă este că nu a pornit motorul bărcii, dar ei au făcut tot. Dădeau la rame până se îndoiau. Se întâmplă oricărui om să îi meargă un lucru de 100 de ori, şi o dată să nu pornească. Nu trebuie arătaţi cu degetul, au făcut tot ce a fost posibil omeneşte", au spus cei doi pescari la emisiunea "La Măruţă".

Mai multe