Mărturiile celor împuşcaţi de poliţistul criminal: «Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă!»

8 martie 2012 16:40   Național
Ultima actualizare:

Martorii tragediei de la coaforul Perla din Bucureşti le-au povestit procurorilor exact cum au decurs evenimentele de luni, 5 martie.

„Inculpatul vorbea pe un ton, calm, şi-a abordat soţia in ajutorul căreia a sărit casiera, nu a existat nici un fel de îmbrânceală, sau îmbulzeală. Acesta s-a îndreptat doi paşi, a scos de la spate pistolul şi a formulat ceva de genul: «Lasă că vă arăt eu vouă!». A începând să execute focuri de armă asupra casierei", se arată în motivarea de arestare preventivă dată de instanţă.

În urma unei percheziţii la domiciliul lui Vlădan, anchetatorii au găsit într-o cutie metalică un  încărcător pistol cu 10 cartuşe, cu glonţul teşit la vârf, o cutie de carton ce conţinea 50 de cartuşe şi 4 baionete cu teacă, de tip militar, scrie Adevărul.

Procesul-verbal  întocmit la locul tragediei arată  că  organele  de  poliţie au fost sesizate  prin  Serviciul  de  Urgenţă 112 cu  privire  la  faptul  că,  în  incinta  salonului  de  coafură un  bărbat  a  împuşcat  mai  multe  persoane, după  care  s-a  refugiat  în  clădirea de vizavi.

Ajunşi în interiorul imobilului indicat, în camera agentului de pază, lucrătorii de poliţie l-au identificat pe inculpat în imediata sa apropiere, unde au observat şi arma crimei.

Citeşte şi:

Şoc şi groază! Criminalul de la coafor spune că arma s-a descărcat accidental

Corespondentul Click!, înjurat şi ameninţat de prietenii "criminalului de la Perla": «Pleacă, fă, f***-ţi morţii mă-tii»

Soţia criminalului Vlădan, omorâtă cu sânge rece în coafor, va fi înmormântată astăzi

Secretele coafezei ucise, vândute pe 1.000 de lei - VIDEO

A comis masacrul în doar 3 minute şi 27 de secunde

Mai multe