Mărturisiri dureroase ale mamei ucigaşului de la Timişoara: «Îi spunea gâza mea!»

21 septembrie 2019 10:57   Național
Ultima actualizare:

O crimă oribilă a avut loc vineri seară în apropierea catedralei din Timişora. Victima este o tânără de 20 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, care a fost ucisă de iubitul său, cu 11 ani mai mare. Mama bărbatului acuzat de omor a primit vestea chiar când a aterizat în Spania, unde se află în vacanţă.

Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni, a fost reţinut vineri seara, fiind acuzat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit. Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde. Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat pentru „Adevărul” că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare. „Am crezut că fac infarct. Numai că nu am căzut din picioare”, a declarat femeia.Herminka Titiş a povestit că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au transmis lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie.

„Ei s-au iubit, au trăit împreună. Nu ştiu ce s-a întâmplat. S-au certat, ea şi-a găsit alt iubit, gelozie. Nu ştiu ce să zic. Ea avea o prietenă în Timişoara, a fugit de el, nu ştiu. Luni seara, când am fost eu la Lupeni, el vorbea cu ea pe Whatsapp. Vorbeau foarte frumos: gâza mea, iubita mea. Mă înţelegeţi cum sunt? Sunt terminată. Mă gândesc şi la familia fetei, şi la copilul meu”, a declarat Herminka Titiș pentru Adevărul.

Mai multe