Masacru la Ploiești! Și-a ucis fiul cu ciocanul și toporul

18 octombrie 2016 8:40   Național
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! O femeie de 63 de ani, din Ploiești, a recurs la un gest extrem. Și-a ucis fiul cu bestialitate ca să scape de bătăile pe care i le aplica.

Ea i-a dat viață, ea i-a luat-o. O mamă disperată și-a omorât copilul.

A încercat să ascundă crima, însă, mustrările de conștiință au împins-o să meargă la Poliție și să spună totul.

S-a predat ieri seară și le-a mărturisit oamenilor legii că fiul ei, Lucian Mitrănuș, de 41 de ani, căzuse în patima alcoolului și că o bătea.

Mai mult, acesta ar fi amenințat-o că o va ucide atât pe ea, cât și pe sora sa vitregă, pe care o opărise cu apă fiartă în urmă cu câteva zile.

Ca să scape de calvar, bătrâna a așteptat ca bărbatul să adoarmă, după care a luat un ciocan și l-a lovit în cap. Pentru că încă se zbătea să trăiască, aceasta l-a masacrat cu toporul.

A târât apoi cadavrul în curtea casei, de pe stada Rovine, și l-a îngropat. Asta s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni.

Aseară, după ora 20.00, femeia de 63 de ani a fost audiată, iar procurorii au dispus reținerea ei. În momentul în care a fost scoasă din locuință și dusă la Poliție, vecinii au început să o huiduie, potrivit max-media.ro.

Pensionara riscă să fie condamnată pentru omor și să stea după gratii între 10 și 20 de ani. Și soara victimei a fost luată la întrebări de polițiști.

Mai multe