Maşină cu două numere de înmatriculare: unul de Gorj, unul de Olt!

15 aprilie 2016 14:34   Național
Ultima actualizare:

Un lucrător de la o societate a Consiliului Local a descoperit, într-o parcare din Târgu Jiu, un autoturism înmatriculat în două judeţe.

Angajatul societăţii Transloc a încercat să mute o maşină parcată într-un cartier din oraş pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare. Acesta a descoperit cu stupoare că maşina avea două numere de înmatriculare: unul în faţă, de Gorj, şi altul în spate, de Olt. „Am fost solicitaţi să mutăm o maşină pentru a elibera parcarea. Când am ridicat maşina, am văzut că este înmatriculată în Gorj. Când am lăsat-o jos, am observat că avea şi număr de Olt”, povesteşte nedumerit Vasile Brânzan, angajat al Transloc. “Am anunţat Poliţia Municipală, dar cei de acolo n-au părut interesaţi. Am vorbit cu administratorul din zonă şi mi-a spus că maşina a apărut într-o noapte şi stă acolo de ceva timp“, adaugă lucrătorul.

Automobilul cu două plăcuţe de înmatriculare a produs confuzie în cartier. „Probabil că proprietarul ori mai are una, ori funcţionează pe fals. E ceva la mijloc. Cam de două-trei săptămâni se află maşină aici. Nu prea este în regulă“, spune un locatar din zonă.„S-au făcut verificări şi s-a constatat că ambele numere îi aparţin aceluiaşi proprietar. Maşina nu se afla în trafic, astfel că nu este vreo problemă“, concluzionează Lucian Stroe, de la Poliţia Gorj.

Mai multe