Mașină răsturnată în râul Dâmbovița: un mort și trei răniți

27 februarie 2016 16:42   Național
Ultima actualizare:

După ce vineri (26 februarie) a avut loc un accident pe Splaiul Unirii, unde o femeie de 26 de ani a murit pentru că a căzut cu mașina în râul Dâmbovița, și astăzi (27 februarie), o altă mașină s-a răsturnat pe plafon tot pe sensul de mers dinspre Glina.

Zona Splaiului Dudescu-Vitan este punctul unde a avut loc accidentul în urmă căruia patru persoane (trei adulți și un copil) au fost prinse într-o mașină căzută în râul Dâmbovița. Din păcate, un bărbat a decedat.

Echipele SMURD au realizat manevre de resuscitare asupra copilului și a unei femei, care se aflau în stop cardio-respirator. Cei doi au fost stabilizați pe moment și duși la spitale. Copilul a fost dus la Spitalul Bagdasar, iar femeia la Spitalul Sf. Ioan. Cea de-a patra persoană, un bărbat, s-a deplasat spre o unitate de primiri urgențe cu mijloace proprii.

Evenimentul a avut loc pe sensul de mers din localitatea Glina spre București. Scafandrii, echipele de descarcerare și echipajele SMURD au ajuns la fața locului pentru a ajuta persoanele prinse în mașină. 

Mai multe