Mătuşa tânărului mort din Dolj şochează: ''Cum era să le zică fetelor că are HIV?''

23 octombrie 2014 0:05   Național
Ultima actualizare:

Cazul băiatului mort din oraşul Segarcea a provocat o adevărată isterie. Daniel Secu (25 de ani) s-a stins din viaţă săptâmâna trecută, iar de atunci un întreg oraş este în stare de alertă, după ce s-a aflat că băiatul avea SIDA, şi ar fi întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu mai multe tinere.

Familia a dezvăluit că Daniel Secu ar fi contactat virusul din copilărie, pe vremea când era în spitalul din localitate. Mătuşa tânărului decedat a spus că există mai mulţi copii care au fost infectaţi cu HIV şi trăiesc, dar acum totul a picat pe spatele nepotului ei.

''Dani, de la o vârstă foarte mică a fost bolnav, a fost internat la spitalul din Segarcea şi a contactat acest virus. De la trei anişori a fost bolnăvior. A fost internat, şi-a revenit, dar la cinci ani i s-a făcut iar rău şi atunci s-a depistat că el este infectat cu acest virus. De atunci i s+a făcut tratament, a fost înregistrat cu această boală. În spital au fost mai mulţi copii infestaţi cu copii. Copilul a fost pregătit de mic de psihologi, i s-a zis că trebuie să se protejeze. El mereu umbla cu prezervative în buzunar. Fetele care au umblat cu el ştiau că e bolnav, tot oraşul ştia. Cum putea să le zică că el are HIV? Pe noi ne consideră lumea vinovaţi că nu am spus că el este bolnav de HIV'', a spus mătuşa lui Daniel Secu, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Mai multe