Medicul Cristescu și-a cerut scuze. Pe când și polițiștii?

14 august 2017 17:39   Național
Ultima actualizare:

Șeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, doctorul Ciprian Cristescu a ajuns la secția de poliție după ce a avut o altercație cu un polițist duminică noapte, după ce și-a serbat ziua de naștere la un restaurant.

„Habar nu aveţi cu cine vorbiţi! / Auzi, puştiu? / Câţi ani ai mă, mânca-ţi-as gura ta? / Dă-te-n p... ca sunt mai mare ca tine. / De mâine eşti concediat!”. Așa i s-a adresat Cristescu echipajului de poliție care a oprit mașina la un filtru imediat după ce cuplul ieșise dintr-un restaurant. Medicul, aflat pe scaunul din dreapta, a devenit arțăgos atunci când polițiștii i-au cerut să se legitimeze. 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că la volanul maşinii se afla o femeie care îl însoţea pe medic şi căreia i s-a solicitat prezentarea documentelor de identitate şi verificarea cu aparatul etilotest, moment în care bărbatul a coborât din maşină şi ar fi devenit recalcitrant, încercând să împiedice testul pentru alcolemie şi înjurând poliţiştii. 

Inclusiv nevasta i-a făcut observație doctorului pentru modul cum se adresa organelor de ordine. Într-un final, medicul a fost de-acord să meargă la secție, însă polițiștii au vrut să-l încătușeze. Cristescu a opus rezistență iar polițiștii n-au mai răbdat, așa că l-au bruscat şi l-au târât pe stradă ca pe un sac de cartofi. 

Medicul Ciprian Cristescu şi-a cerut scuze public, precizând că regretă reacţia sa. „Îmi cer scuze public. Regret incidentul şi îmi pare foarte rău(...). Recunosc că am greşit”, a declarat şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală la Digi24.

Mai multe