Mehedinți: Tânăr scos mort dintr-un râu, prietenii săi sunt de negăsit

10 decembrie 2019 11:49   Național
Ultima actualizare:

Moarte învăluită în mister în Mehedinți! Un tânăr de 28 de ani, abia întors din Germania, a fost găsit fără viață în râul Desnățui, după ce plecase duminică împreună cu doi prieteni să se distreze.

Florin Negru se întorsese recent de la muncă, din Germania, și duminică a plecat de la locuința sa din satul Gvardinița (comuna Bălăcița) împreună cu doi amici, pentru a sărbători revederea. Luni dimineață, trupul acestuia a fost găsit în râul Desnățui, scrie observator.tv. 

Apropiații tânărului spun că acesta ar avea o lovitură la cap. Însă, din primele cercetări, pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu au fost identificate semne de violență, spun polițiștii.

Telefonul tânărului, închis și aruncat în iarbă

Ancheta este în plină desfășurare, iar polițiștii iau în calcul toate variantele. Mașina lui Florin Negru a fost găsită împotmolită în nămol, pe o uliţă din apropierea râului, în timp ce adidaşii erau pe mal. De asemenea, telefonul acestuia a fost găsit închis, aruncat în iarbă. Mai mult, cei doi prieteni cu care tânărul please de acasă sunt de negăsit.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Citește și:

Crimă odioasă într-un cătun din Mehedinți. O bătrână a fost torturată până la moarte pentru pufuleți, bere și țigări

Cum s-a gândit un țăran din Mehedinți să facă rost de bani? Și-a ținut luni de zile în casă tatăl mort, pentru a-i ridica pensia

Mai multe