Mesaj pentru studenta criminală de la Medicină: “Te iubesc mult, mult, mult”

27 aprilie 2016 18:56   Național
Ultima actualizare:

Carmen Şatran, fostă Bejan, studenta de la Medicină condamnată la 20 de ani de puşcărie pentru o crimă săvârşită la Timişoara în 2009, a împlinit 27 de ani pe 25 aprilie. Atât soţul ei, Claudius Şatran, cât şi pritenii i-au scris mesaje de încurajare şi felicitare pe pagina ei de Facebook.

Aflat în Germania, soţul tinerei condamnate i-a scris pe reţeaua socială: „Îţi doresc ca ceea ce e frumos în visele tale să devina realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! Te pup şi te iubesc mult, mult, mult… La mulţi ani!”. Un alt mesaj de la o prietenă sună aşa: “Îţi doresc ca anii ce-i împlineşti astăzi să-ţi aducă strălucirea şi frumuseţea stelelor, înţelepciunea şi puterea zeilor, dorinţa de a iubi şi de a accepta sa fii iubit şi tot ce are lumea asta mai bun în ea! Şi de-ar fi ca zeii să-mi îndeplinească dorinţele, îţi mai doresc tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte! Mulţi ani fericiţi!”.

Click! spune

În august 2009, doi studenţi la Medicină  - Carmen Bejan şi iubitul ei de atunci, Sergiu Florea - au ucis un bărbat de etnie romă, Trifu Schrott (cunoscut în lumea interlopă din Timişoara), în căminul studenţesc. Carmen s-a căsătorit pe 11 aprilie 2012 cu Claudiu Şatran, fost deţinut cu care a început o relaţie în 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decât o oră. Sergiu Florea, complicele la uciderea şi tranşarea interlopului, s-a căsătorit şi el pe 1 aprilie 2015 cu Kalioglo Inna, o tânără din Ucraina. 

Mai multe