Mesaje absolut şocante pe care criminala le scria pe Facebook! Te cutremuri când citeşti!

13 decembrie 2017 15:45   Național
Ultima actualizare:

Gestul Magdalenei Şerban, care a împins o tânără de 25 de ani la metrou, şi a omorât-o, a şocat o ţară întreagă. Femeia a fost ridicată de poliţişti la scurt timp după ce a comis crima, dar a fost incoerentă în faţa anchetatorilor. La fel de neclare sunt şi mesajele de pe reţeaua de socializare, care ar fi putut oricând ridica semne de întrebare apropiaţiilor ei. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are grave probleme psihice.

Magdalena Şerban (36 de ani) a fost audiată încă de miercuri dimineaţă, dar anchetatorii nu au reuşit să scoată mare lucru de la ea. Femeia s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi autoarea crimei. Mama suspectei le-a declarat poliţiştilor din Dolj că fiica ei a fost abuzată sexual în Spania şi că ar fi dezvoltat o ură dusă la extrem faţă de femei. Magdalena Şerban şi victima ei, Alina Ciucu, nu se cunoşteau. Înainte să o arunce pe şine pe tânăra de 25 de ani, la staţia Dristor, femeia încercase să facă acelaşi lucru cu o altă persoană, la staţia Costin Georgian.

La fel de lipsita de coerență, a fost femeia şi pe reţelele de socializare unde povestește că are o malformație sexuală și că a fost abuzată de fratele ei.

"Emilio Lozano Martinez a fost referinţa mea și mi-a distrus reputația pentru serviciul de servitoare în domicilii particulare, iar seniorii m-au maltratat și nu mi-au dat să mănânc și m-au exploatat", aşa sună unul dintre mesajele Magdalenei Şerban.

Femeia merge mai departe şi descrie ce i s-a întâmplat în copilărie. Ea susţine că la vârsta de şase luni a facut o operatie, intervenţie care a lăsat-o cu o mare problemă la organele sexuale, pe care o numeşte malformatie genitala. La 5 ani ar fi fost violată de fratele său, iar la 10 ani, dată de frate vecinilor ca s-o violeze. 

Mai multe