Mesajul cutremurător dat de mama tinerei incendiate înainte de tragedie

25 februarie 2019 16:30   Național
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte ca fata ei să piară, Milica Dodan parcă a avut o presimțire. Pe pagina sa de Facebook, femeia a postat un mesaj cutremurător, care îndemna la pace, la înțelegere cu toată lumea, pentru că viața este minunată.

O seară liniștită între prieteni s-a transformat într-o tragedie de proporții. Vineri seară, pe 22 februarie, cinci persoane s-au adunat în apartamentul Valentinei Nica, 21 ani, din Buzău.

Printre ei și Cosmin Dan, fostul iubit. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă, după ce bărbatul a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia - actuala iubită - însoțită de mesajul „Știm tot!”

Furios, Cosmin i-a reproșat fetei că încearcă să-l despartă de noua cucerire și astfel s-a aprins scandalul. Orbit de furie, acesta a lovit-o pe Valentina până când a leșinat-o. Totul sub ochii invitaților, care s-au refugiat de frică în baie.

Speriat că a omorât-o, Cosmin l-a sunat pe un prieten căruia i-a cerut să-i aducă o canistră plină cu benzină.

Imediat ce a intrat în posesia ei, a aruncat-o peste victimă după care a stropit casa și a dat foc. A crezut că în felul acesta va șterge urmele.

De fapt, Valentina trăia și a murit arsă de vie. Ceilalți au rămas blocați în baie, dar au fost salvați de criminal, care i-a scos înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări.

Mesajul mamei Valetinei: ”Viața e minunată. Nu te certa”

Cu două zile înainte de tragedie, pe 20 februarie, mama Valentinei Nica, Milica Dodan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ce te duce cu gândul la o premoniție: ”Viața e minunată. O zi, o oră, chiar și un minut nu se mai întorc vreodată. Nu te certa, nu te enerva și vorbește frumos cu toți, chiar dacă nu merită…”

Femeia a divorțat de trei ani de tatăl Valentinei și a plecat să muncească în Italia. Făcea pe camerista într-un hotel din Sardinia și așa a reușit să strângă bani ca să-i cumpăre fetei sale un apartament în Buzău.

În ziua în care tânăra pierea arsă de vie, mama ei se afla pe patul de spital. Abia suferise o intervenție chirugicală.

Ieri seară, Milica Dodan s-a întors degrabă casă ca să-și plângă și să-și ducă fata pe ultimul drum.

Cosmin Dan a fost arestat preventiv.  

Mai multe