Mesajul emoționant al Oanei Pellea la moartea lui George Alexandru

3 ianuarie 2016 13:17   Național
Ultima actualizare:

Moartea actorului George Alexandru (58 de ani) în prima zi a anului a îndurerat întreaga lumea artistică de la noi. Oana Pellea, fiica celui care i-a fost profesor și mentor lui George Alexandru, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook.

Afectat profund de închiderea temporară a Teatrului Nottara, pe scena căruia juca din 1985, George Alexandru a murit pe patul de spital, în urma unei infecții abdominale grave, chiar în prima zi a anului 2016.

”Moartea nu poate avea nicio legatură cu George. Este colegul cu râsul cel mai molipistor. Cu un umor de geniu. Generos. Bun. Student al lui Amza. I-a fost lui Amza tare drag. Mi-a fost un prieten drag de suflet. Moartea nu poate avea nicio legătură cu el. Este cel ce m-a făcut întotdeauna să râd din tot sufletul. O să-mi fie dor... de el și de hohotul enorm de râs ce îl stârnea... nu... hotărât lucru... moartea nu poate avea nicio legătură cu George Alexandru”, a transmis Oana Pellea prin intermediul contului personal de Facebook.

Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus la Teatrul Nottara luni, 4 ianuarie, începând cu ora 11.00 și va fi înmormântat în aceeași zi în Cimitirul Ghencea, din București.

Mai multe