Mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie: “Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru”

21 aprilie 2020 13:18   Național
Ultima actualizare:

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea, a ținut să le transmită românilor un mesaj de Paște. Din închistoare, le spune să nu-și piardă speranța pentru dă Dumnezeu nu o să îi părăsească niciodată la greu. Mesajul a fost postat pe Facebook de Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Codrin Ștefănescu a scris pe contul său de socializare că vorbește cu Liviu Dragnea săptămânal.

„Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mă sună cam o dată pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă. Vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere”, a scris Ștefănescu pe Fcebook.

„M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: ‘Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Cristos a înviat!’”, a adăugat el.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la 27 mai 2019, condamnat fiind la 3 ani și jumătate de închisoare pentru angajările fictive de la Agenția pentru Protecția Copilului din Teleorman, un județ pe care acesta l-a condus în trecut.

Citește și: 

Suferința lui Liviu Dragnea din spatele gratiilor. Iubita n-a mai venit la el de o lună

Mai multe