Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou. «A fost anul democraţiei»

31 decembrie 2019 14:37   Național
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis, cel mai popular preşedinte de stat pe Facebook, a ales reţelele sociale pentru a transmite mesajul de Anul Nou către ţară. Preşedintele a lăudat implicarea cetăţenilor în viaţa cetăţii în 2019 şi şi-a exprimat speranţa că în 2020 românii vor reuşi să construiască o Românie mai bună.

Klaus Iohannis a postat, marţi, pe reţelele de socializare, un clip video cu mesajul său de Anul Nou. Cu bradul de Crăciun şi steagurile României şi Uniunii Europene în fundal, preşedintele s-a adresat tuturor românilor.

”Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune”, a transmis Iohannis.

Şeful statului a vorbit şi despre anul care începe. ”Am deplină încredere că, în acest nou an care stă să înceapă, vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună, aşadar, cu solidaritate şi speranţă România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla”, a mai spus preşedintele.

În final, Iohannis a transmis: ”Un an nou fericit tuturor! La mulţi ani!”. 

Mai multe