Mesajul tatălui Alexandrei, la o lună de la dispariţia fiicei: «Vorbim cu ea în fiecare seară»

26 august 2019 15:34   Național
Ultima actualizare:

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, a transmis un mesaj tulburător, duminică, la o lună de la dispariția fiicei sale, despre care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o şi ulterior i-a ars cadavrul. Bărbatul a spus că nu crede că fiica lui a murit și în fiecare zi o așteaptă acasă.

Duminică, 25 august, a trecut o lună de când Alexanda Măceşanu a sunat la 112, în speranţa că va putea fi salvată din gherele lui Gheorghe Dincă. Din păcate, adolescenta s-a lovit de indiferenţa operatorilor 112 şi comentariile ironice ale poliţiştilor. În jurul dispariţiei sale s-au ţesut poveşti variate şi diferite ipoteze, însă ce rămâne la fel este durerea părinţilor care aşteaptă o minune, întoarcerea fiicei lor acasă. Tatăl Alexandrei a transmis un mesaj răvăşitor, la o săptămână de când Alexandra s-a urcat în maşina mecanicului Gheorghe Dincă şi nu s-a mai întors. 

Tatăl Alexandrei, mesaj tulburător la o lună după dispariţia fiicei

Alexandru Măceşanu a declarat că în fiecare zi aşteaptă ca fiica sa să se întoarcă acasă şi a subliniat că nu crede că ea şi-a găsit sfârşitul în urmă cu o lună. „A trecut o lună grea (...) Așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viață și vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fiica noastră”, a spus Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, potrivit Mediafax.

Alexandra a sunat nu mai puţin de trei ori la 112 pentru a spune că a fost răpită şi violată şi a implorat să fie salvată, însă intervenţia a fost una tardivă. Oamenii legii continuă percheziţiile în casa groazei, aşa cum a fost numită locuinţa lu Gheorghe Dincă, iar familia acestuia a fost anchetată de poliţişti timp de aproximativ nouă ore. 

Mai multe