Mesajul uimitor al unui elev pentru profesoară, pe lucrarea de control. Replica ei e pe măsură

23 ianuarie 2015 18:47   Național
Ultima actualizare:

Un elev de liceu din România a reușit să devină o adevărată vedetă pe internet.

Un elev de liceu, prins nepregătit la o lucrare de control, s-a ales cu nota 4 după ce şi-a uimit profesoara cu mesajul pe care i l-a lăsat pe foaie, scrie România Tv. El a reușit să își lase mască profesoara, după ce a avut ideea strălucită de a-i lăsat acesteia un mesaj pe foaie, pentru faptul că nu s-a pregătit cum trebuie.

Când a văzut subiectul din nuvela ''Moara cu noroc'' a lui Ioan Slavici, băiatul nu a stat pe gânduri și i-a scris un mesaj profesoarei, în care îi explica detaliat de ce nu a învățat.

"Vă rog frumos să mă scuzaţi. N-am citit nuvela, deoarece m-a durut capul toate aceste zile şi am fost răcit bocnă. Abia am reuşit să-mi scriu povestirea pe astăzi, aceea cu argourile. Nu mi-am învăţat la niciun obiect. Sunt total nepregătit pentru această zi. Ieri n-am fost la şcoală şi nici azi nu am vrut sa vin. Mai bine nu veneam...Îmi acceptaţi scuzele? Deoarece când îmi revin din starea asta o să mă pregatesc pentru şcoală", a scris tănărul pe lucrarea de control.

Deloc impresionată de scuzele elevului, aceasta i-a notat lucrarea cu nota 4 şi i-a lăsat, la rândul ei, un mesaj: "Scuzele ţi le accept, dar vei suporta consecinţele", a fost răspunsul profesoarei de română.

Mai multe