"Mi-a cerut să mă culc cu el!" Viorica Culea continuă seria dezvăluirilor halucinante despre bunicul ei

29 octombrie 2014 17:32   Național
Ultima actualizare:

A venit în România pentru a-şi cunoaşte bunicul şi tatăl biologic şi pentru a afla de ce mama ei o reneagă, însă lucrurile s-au întors la 180 de grade pentru Viorica Culea. Femeia despre care ştia că a abandonat-o la naştere, de fapt a fost forţată să facă acest gest, iar bunicul pe care abia aştepta să-l întâlnească, i-a făcut culmea, propuneri indecente. Povestea tinerei de 20 de ani, adoptată pe când avea doar un an şi trei luni de o familie de americani, bate orice scenariu de film.

Numai în pielea Vioricăi Culea să nu fii. În ultima lumă, viaţa tinerei s-a dat peste cap complet. După ani întregi în care a făcut cercetări pentru a-şi găsi părinţii şi şi-a pus familia adoptivă în cap, adolescenta a suferit un adevărat şoc emoţional. A reuşit să ia legătura cu mama ei, femeia despre care ştia că nu o vrea deloc în viaţa ei şi care a înjurat-o ca la uşa cortului atunci când i-a auzit vocea la telefon, însă după discuţii a aflat cum au stat de fapt lucrurile. Bunicul ei, bărbatul cald şi bun, a dat-o spre adopţie şi a obligat-o pe Mirela Culea, fiica lui, să o încredinţeze pe fetiţă unei familii de americani. În tot acest timp, mama Vioricăi a ştiut că fiica ei este moartă. Acelaşi bunic a minţit-o pe femeie şi i-a spus că avionul în care micuţa a zburat cu părinţii adoptivi s-a prăbuşit. Atunci când i-a auzit vocea la telefon, Mirela a luat-o razna, crezând că cineva se ţine de glume proaste. De o săptămână, cele două se înţeleg de minune şi încearcă să recupereze ce au pierdut în aceşti 20 de ani în care au fost despărţite.

Punând cap la cap informaţii, Viorica a descoperit că bunicul ei a fost de fapt cel care nu a vrut-o în familie. Cu toate că atunci când a revăzut-o a sărit în sus de bucurie şi a plâns ca un copil, Viorel Culea a avut din spusele tinerei un comportament cel puţin ciudat. Tânăra le-a povestit apropiaţilor că tataie nu este tocmai un sfânt, aşa cum a părut la televizor. Potrivit unei postări pe Facebook, Viorica susţine că bătrânul o atingea continuu, ba chiar i-a propus să se culce cu el. Cu inima sfâşiată de durere, Viorica a ascuns această poveste, însă s-a hotărât să o facă publică, după ce a luat legătura pe Internet cu mama ei care locuieşte în Italia.    

Totodată, tânăra a descoperit printre documentele ei de adopţie că asistenţii sociali care i-au analizat cazul nu şi-au dat acordul ca familia Magreta să se ocupe de creşterea şi educarea ei, ba chiar au insistat ca fata să rămână în grija mamei naturale. Cum s-a întâmplat însă contrariul, este o întrebare la care Viorica şi Mirela Culea ar putea să răspundă.     

Între timp însă, femeia care i-a dat naştere Vioricăi este foc şi pară pe Cătălin Măruţă pe care l-a acuzat că a vrut să facă audienţă din drama fiicei ei şi l-a făcut erou pe bunicul care nu merita astfel de laude. Reacţia prezentatorului o puteţi vedea aici.

Mai multe