Miliardarul Truică a mai pierdut un proces

25 ianuarie 2013 18:10   Național
Ultima actualizare:

Miliardarul Remus Truică e încolţit din toate părţile. După ce a fost obligat de instanţă să plătească mobilierul de birou, acum trebuie să achite biletele de avion către Caraibe ale părinţilor săi.

Irina Truică şi-a găsit liniştea şi este fericită împreună cu fetiţele sale în Caraibe, în timp ce soţul său, Remus Truică, are numai necazuri. A mai pierdut un proces, de data aceasta cu True Blue Travel Advisor. Este vorba despre costul a două bilete de avion până în Caraibe, acolo unde soţii Truică au o casă. Miliardarul şi-a invitat părinţii la vila sa, în 2011, pentru a sărbători Paştele, însă nu a achitat agenţiei de turism respectivele bilete de avion, plus încă unul pentru Zurich, Elveţia.

Reprezentanţii firmei l-au dat în judecată pentru a-şi recupera paguba, în valoare de 6.195 de euro, proces pe care l-au şi câştigat zilele trecute. Astfel, Remus Truică este obligat de instanţă la plata a 6.195 de euro plus 7.954,67 lei cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru, timbrul judiciar şi onorariul de avocat. În luna decembrie a anului trecut, miliardarul a mai pierdut un proces.

El nu plătise nici un leu firmei care îi mobilase biroul din vila de la Snagov, astfel că, pe 6 ianuarie 2012, societatea MCOMOB l-a dat în judecată pentru a-şi recupera paguba. Procesul s-a încheiat pe 19 decembrie 2012, iar Truică a fost obligat să plătească 98.953 de lei, contravaloarea obiectelor de mobilier şi 3.595 de lei cheltuieli de judecată.

Mai multe