Miliardarul Truică a pierdut procesul cu ziarul Click!

16 iulie 2012 18:05   Național
Ultima actualizare:

Numai veşti proaste pentru Remus Truică! Miliardarul a pierdut procesul pe care îl intentase ziarului nostru, supărat pe articolele despre afacerile lui complicate. Ghinioanele se ţin lanţ de omul care altădată avea toată lumea la degetul mic!

După ce recent a aflat că a fost găsit vinovat în procesul de răpire internaţională pe care i l-a intentat soţia sa, acum judecătorii i-au respins ca neîntemeiată cererea prin care spera să obţină un milion de euro de la ziarul Click!, pe motiv că ar fi fost defăimat.

Remus Truică dăduse în judecată ziarul nostru la începutul acestui an, extrem de deranjat de dezvăluirile despre felul în care şi-a tratat soţia. Click! v-a prezentat pe larg detalii despre un episod de anul trecut, când Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga, sub ochii celor două fetiţe ale lor.

Proces de divorţ şi custodie în Franţa- Irina Truică a hotărât să pună capăt căsniciei cu miliardarul de la Snagov după ce a primit confirmarea legăturii amoroase dintre soţul ei şi Patricia Kaas.După lungi procese în România, s-a stabilit ca atâtdivorţul, cât şi custodia gemenelor să se judece în Franţa.

Sătulă de aventurile şi de violenţa soţului, Irina Truică a intentat divorţ, iar acesta a fost începutul sfârşitului pentru omul de afaceri. Instanţa a decis ca atât procesul de divorţ, cât şi cel pentru custodia gemenelor să se judece în Franţa, acolo de unde miliardarul şi-a luat fetiţele fără să le mai aducă înapoi, aşa cum se înţelesese cu soţia.

Pe lângă problemele din viaţa personală, Truică are, se pare, şi necazuri în afaceri. Mai multe firme încearcă să-şi recupereze datoriile de la miliardar, iar acesta şi-a făcut „socoteala" să-i obţină de la Click! Numai că planurile i-au fost date peste cap.

Mai multe