Milionarul de la Loto, tânăr şi cu copil

21 august 2012 16:20   Național
Ultima actualizare:

A dat pe bilet 14,5 lei şi s-a făcut cu 4,5 milioane de euro. Marele câştigător de la 6/49 a venit, ieri, să-şi ridice premiul. Imediat ce a aflat că s-a îmbogăţit peste noapte, proaspătul milionar a sărit în sus de bucurie şi a strigat cât l-au ţinut plămânii: "Am câştigat, am câştigat !"

Este tânăr, căsătorit şi are un copil. Asta spun angajaţii Loteriei Române despre cel care a pus mâna pe potul cel mare. Bărbatul a venit, ieri, de la Târgu Jiu, ca să-şi revendice premiul.

"A aflat că a câştigat a doua zi după tragere şi s-a hotărât să vină să-şi ridice cât mai repede banii. S-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată", au mărturisit reprezentanţii Loteriei.

Cei 4,5 milioane au fost câştigaţi cu un singur bilet, de 14,5 lei, completat în ziua extragerii, la ora 12.00, la agenţia 18-56 din Târgu Jiu. Numerele pe care le-a bifat au o semnificaţie personală şi, după cum a spus, este pentru prima dată când le-a jucat. Tânărul îşi încearcă norocul la Loto de mult timp, completează câte un bilet săptămână de săptămână, astfel că până acum a mai obţinut câteva câştiguri, dar de valoare mică.

La această agenţie din Târgu Jiu a fost jucat biletul norocos

Întrebat ce va face cu banii, proaspătul milionar a zis că nu s-a hotărat încă, dar că va fi chibzuit. Tânărul a refuzat să-şi facă publică identitatea, dar le-a transmis un mesaj jucătorilor la Loto: "Să joace în continuare şi să pună mereu un bilet la Loto pentru că pot câştiga. Şi eu m-am ghidat după acest principiu şi am fost convins că într-o zi voi câştiga".

Mai multe