Ministrul Carmen Dan, la Parchet, pentru microfonul din priză

11 ianuarie 2018 12:22   Național
Ultima actualizare:

În această dimineață (11 ianuarie), ministrul de interne Carmen Dan este audiată în dosarul microfonului din priză. Demnitarul a refuzat să dea declarații.

Ora 12.50. La ieșirea de la Parchetul General, Carmen Dan a fost zgârcită cu declarațiile. ”Am răspuns întrebărilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate. În ceea ce priveşte declaraţiile domnului prim-ministru voi da lămuriri cât de curând”, a declarat Carmen Dan,citată de news.ro.

Ora 10.30. Ministrul de interne, Carmen Dan, este la Parchetul General, acolo unde este audiată în dosarul deschis după ce aceasta a găsit un microfon în locuinţa sa. Ministrul nu a făcut nicio declaraţie, scrie adevarul.ro.

La sfârşitul lunii noiembrie 2017, ministrul de interne, Carmen Dan, anunţase că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete.

Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. ”Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele apartamentului în care locuiesc. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie”, a declarat atunci Carmen Dan.

Mai multe