Ministrul educaţiei, atacat de purici

28 august 2012 16:15   Național
Ultima actualizare:

Incredibil! Ditamai demnitarul a fost atacat de insecte. Ecaterina Andronescu a vizitat o şcoală abandonată de constructori, din judeţul Mehedinţi, şi s-a trezit pişcată de purici.

În comuna Corcova, din judeţul Mehedinţi, există o şcoală foarte veche care stă să cadă, de aceea a început construcţia unei şcoli noi, în satul Jirov.

Mai era nevoie de 110.000 de lei ca să fie finisată, dar din 2009 nu s-au găsit aceşti bani. Când a auzit povestea, Ecaterina Andronescu, ministrul educaţiei, a vrut să vadă în ce stadiu se află construcţia. A păşit prin bălării înalte şi nu a ascultat sfaturile primarului să nu intre în clădire.

Picioarele demnitarului  au fost invadate de insecte

„De ce să nu intru? Vreau să văd!", a spus demnitarul. A avut o surpiză de proporţii: înăuntru era multă mizerie, materiale de construcţii abandonate şi mulţime de purici.

Chiar dacă au pişcat-o pe picioare, nu puricii au supărat-o pe ministru, ci faptul că şcoala este locuită de câini şi pisici, în loc să fie terminată şi să se înveţe în ea. „Eu îl găsesc vinovat şi pe directorul şcolii. Nu aş fi plecat de la uşa ministrului până nu aş fi rezolvat problema", a spus ministrul. Pentru finalizarea lucrărilor trebuie 110.000 lei, iar Ecaterina Andronescu a cerut constructorului termen de finalizare luna noiembrie 2012.

Mai multe