Ministrul Ioana Petrescu: Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă

17 septembrie 2014 10:13   Național
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor Ioana Petrescu a declarat, în plenul Camerei, la dezbaterea moţiunii simple a ACL, că nu crede că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă, ea apreciind că treaba Executivului e să creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă.

„Eu nu cred că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă. Eu cred că treaba noastră este să creăm un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă şi încurajarea ocupării în mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru”, a spus Ioana Petrescu, în plenul Camerei, unde are loc dezbaterea moţiunii simple a ACL intitulată „Ministerul MTO-minciună, taxare, oprirea economiei”, conform gandul.info.

Afirmaţia nefericită a doamnei ministru vine pe fondul unor reacţii create de declaraţiile ministrului Educaţiei, Remus Pricopie de dumincă. Întrebată de un moderator Digi 24: "În ce oraş s-au născut Romulus şi Remus?", răspunsul profesorului de Ştiinţe ale Comunicării a ajuns viral: "Nu ştiu dacă s-au născut într-un oraş anume, pentru că ei au fost găsiţi de cineva în pădure, într-un cuib, cred că vulpea nu era cetăţean".

Mai multe