Mircea Albulescu, internat de urgență. Ce spun medicii

25 noiembrie 2014 9:36   Național
Ultima actualizare:

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marți, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. El a acuzat dureri în zona pieptului.

UPDATE: 10.45

Actorul Mircea Albulescu va fi supus unei coronarografii de către medicii Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde este internat. Investigaţia medicală permie verificarea situației arterelor coronare.

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului și cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus directorul Serviciului de Urgențe al Spitalului Județean din Timișoara Mihai Grecu. Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgență, iar medicii au început să-i facă o serie de investigații. Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită. Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani și joacă pe scena Teatrului Național București.

Mai multe