Mircea Badea s-a sucit! Acum ține cu Klaus Iohannis

18 februarie 2016 14:49   Național
Ultima actualizare:

După ce președintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina sa de Facebook, un „aliat” neprevăzut îi sare în apărare. Miercuri seară (18 februarie), șeful statului a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă” atunci când a notificat Antenele să evacueze în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătorești. 7.000 de români i-au dat „unlike” paginii de Facebook a președintelui României, în doar câteva ore. Acum, Mircea Badea îi sare în apărare.

„Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătura cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu Pas”, a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, realizatorul Tv și-a îndemnat simpatizanții să dea like paginii președintelui României, pe care Badea obișnuia să-l critice dur și să-l numească „omul lui Băsescu”. 

Scandalul Antenelor, în presa străină

Scandalul Antenelor a ajuns în presa străină. The New York Times și agenția Associated Press au relatat pe tema acestui subiect, având o abordare din care reiese că președintele Klaus Iohannis a luat apărarea postului de televiziune. 

Pe de altă parte, The Daily Mail notează că Dacian Cioloș apără ordinul de evacuare al ANAF. Publicația britanică a titrat „Premierul României apără decizia de evacuare a unui post de televiziune”. 

Mai multe