Mircea Dinescu, rănit într-un accident rutier: «Maşina e făcută zob! Am o tăietură la picior»

29 iunie 2011 10:57   Național
Ultima actualizare:

Poetul Mircea Dinescu a fost implicat în urmă cu puţin timp într-un accident rutier, la graniţa dintre judeţele Olt şi Dolj, pe DN 6, pe raza localităţii Radomir.

Din primele informaţii se pare că poetul a intrat într-un copac de pe marginea drumului în timp ce încerca să tragă pe dreapta din cauza unei pene de cauciuc. Dinescu a fost internat la Spitalul municipal din Caracal pentru investigaţii medicale, anunţă Adevărul.

 "Maşina e făcută zob. Am o tăietură la picior care mi-a fost cusută.  În ziua când lansam "Caţavencii". Cred ca duşmanii mei trebuie să mai aştepte. Drumul era bun, aveam o problemă la maşină, mi se aprinseseră două beculeţe şi mă gândeam că ajung la Bucureşti şi o repar. 

Aveam 120 şi brusc maşina a cotit-o la stânga, am rupt un copac şi a ieşit de pe şosea. Motorul e făcut chisăliţă, roţile sunt rupte, dar eu sunt bine", a declarat poetul.

Click! spune

Mircea Dinescu conducea o maşină de teren BMW X3. Un asemenea autoturism a costat în jur de 40.000 de euro, iar  la mâna a doua ajunge la  20.000 de euro, are un motor Diesel de 3.000 cmc şi o putere maximă de 218 CP.

Maşina atinge o viteză maximă de 210 km/h şi are un consum mediu de 7,5 litri la 100 km.

Citeşte şi:

De azi daţi credit «Caţavencilor»! VIDEO

Interviu cu Mircea Dinescu: «Acum, la 60 de ani, m-am apucat de cântat şi de scris versuri de amor»

Mai multe