Miron Cozma, despre femeia din viața lui: «Are ochii turcoaz. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu»

26 mai 2021 11:23   Național
Ultima actualizare:

Miron Cozma (66 de ani) a vorbit pentru prima oară despre femeia care-i este de ceva timp parteneră de viață, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. Este vorba despre o artistă căreia Miron Cozma i-a fost sprijin într-un moment dificil și pe care fostul lider din Valea Jiului o consideră ”parteneră de viață”.

Discret cu viața lui sentimantală, după despărțirea de Marinela Nițu, Miron Cozma a acceptat să vorbească despre noua femei din viața lui, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

”Există o femeie acum în viața dvs?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său, Miron Cozma.

”Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.

A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist. Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fară un apartament pe care-l avea la bloc. Au rămas pe drumuri și ea, și copilul ei. Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz, 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei.

Nu a fost niciodată femeia mea, a fost căsătorită. Singurul bărbat din viața ei a fost soțul ei, de care a divorțat. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei”, a spus Miron Cozma.

Citește și:

Miron Cozma, dezvăluiri incredibile: «Am vrut să-l împușc pe Iliescu la Cotroceni în 1991»

Miron Cozma: ”Eu nu iubesc. E partenera mea de viață, atât!”

”O iubiți?”, a întrebat Denise Rifai. 

”Eu nu iubesc! Repet, doar pe Dumnezeu și familia! E partenera mea de viață, atât!”, a precizat Miron Cozma în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:

Marinela Niţu, dezvăluiri despre Miron Cozma: "Mirosea a ceapă şi a usturoi"

Miron Cozma, 12 ani de iubire cu Marinela Nițu

În 2015, Miron Cozma și Marinela Nițu și-au spus “adio” după 12 ani de iubire! Cei doi nu au rămas prieteni după separare, ba mai mult, și-au aruncat vorbe grele ori de câte ori au fost puși în situația de a vorbi despre iubirea lor. “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara Miron Cozma pentru Click! la mai bine de trei ani de la despărțire.

Mai multe