Misiune grea pentru sepepişti: Băse a rămas în beznă la film

24 februarie 2015 22:24   Național
Ultima actualizare:

După ce a scăpat de povara cârmei ţării, Traian Băsescu (63 de ani) îşi petrece majoritatea timpului în familie, alături de soţie şi nepoţi. Luni seară, fostul preşedinte şi-a luat nevasta la braţ şi au mers împreună la un film, după zece ani. Cuplul prezidenţial a fost însoţit şi de o armată de sepepişti.

Plimbări cu nepoţii, vacanţe la munte şi ieşiri în oraş cu soţia. Acestea sunt activităţile principale de pe agenda de lucru a fostului preşedinte al ţării. Traian Băsescu a participat, luni seară, la premiera filmului “De ce eu?” regizat de Tudor Giurgiu. Lungmetrajul prezintă cazul morţii misterioase a procurorului Cristian Panait, fost coleg al premierului Victor Ponta. Aşa cum era de aşteptat, fosta Prima Doamnă a ţării a arătat impecabil într-un compleu elegant în culorile negru şi mov. Din motive neidentificate încă, în sala aflată în Palatul Naţional al Copiilor, unde rula filmul, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică. Şi nu o dată, ci de două ori! Astfel că ofiţerii SPP care-l păzesc pe fostul preşedinte au intrat în alertă când sala a rămas în beznă. Din fericire, totul s-a remediat cu ajutorul unui generator, iar difuzarea filmului a continuat.

La ieşire,  Băsescu a declarat că nu mai văzuse un film dinaintea primului său mandat, adică de mai bine de zece ani.

Fostul preşedinte tot nu s-a mutat din Vila Lac 3

După terminarea filmului, Traian Băsescu a pornit spre casă. Coloana de maşini s-a oprit tot în faţa Vilei Lac 3, semn că fostul preşedinte încă locuieşte în casa care l-a găzduit timp de zece ani, cât a stat în fruntea ţării. Băsescu trebuia să părăsească vila în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial, adică până la 21 februarie. Guvernul i-a atribuit casa în care a locuit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman. Imobilul situat în cartierul Primăverii e tot numai un şantier, pentru că muncitorii lucrează la renovarea ei de două luni, aşa că Băse mai are de aşteptat până se va muta în casă nouă. 

Mai multe