Miting pentru demiterea lui Mugur Isărescu, în această seară, în fața BNR

9 noiembrie 2015 12:18   Național
Ultima actualizare:

Câteva sute de persoane sunt așteptate în această seară, începând cu ora 18.30, în fața sediului BNR, pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu. Oamenii îl consideră principalul responsabil de proasta funcționare a economiei din România.

Principalul vinovat pentru falimentarea sistemului bancar românesc, vânzătorul BCR-ului și cel care a protejat Caritasul, FNI și toate jocurile prin care banii populației au ajuns la mafia politico-financiară, apărătorul băncilor străine care au luat casele românilor, principalul vinovat pentru distrugerea economiei prin jocurile financiare făcute din 1990 până azi, așa este considerat Mugur Isărescu de către sute de români. Aceștia chiar au semnat o petiție online pentru demisia guvernatorului BNR, iar în seara aceasta vor ieși la un protest în fața instituției.

„Motivul pentru care mergem acolo este să cerem conducerii BNR să plece, din cauza relelor pe care le-a făcut în ultimii 25 de ani și care ne-au afectat direct.Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!”, spun protestatarii.

Mai multe