Moarte misterioasă într-un hotel din București. O cunoscută doctoriță a fost găsită fără suflare

17 septembrie 2024 8:27   Național
Ultima actualizare:

Polițiștii din București cercetează împrejurările în care a murit o cunoscută doctoriță din Iași. Femeia a fost găsită moartă în camera unui hotel de lux din Capitală. Ea participa la un congres de gastroenterologie, specializare în care activa. O colegă s-a alarmat pentru că nu mai răspundea la telefon și a solicitat reprezentanților hotelului să îi permită accesul în cameră. 

Gabriela Ștefănescu avea 56 de ani

Medicului ieșean, Gabriela Ștefănescu, se afla la București pentru Simpozionul Național de Boli Intestinale și Inflamatorii și era cazată la hotelul Crowne Plaza din Capitală pe perioada evenimentului.

 Vineri seara, ea a susținut o prezentare în fața participanților la eveniment, potrivit unui apropiat al medicului, citat de Ziarul de Iași.

 „Avusese o prezentare vineri seara. Am înțeles că a avut o prezentare excepțională”, a completat medicul.

Discursul doctoriței s-a încheiat în jurul orei 18:45, iar la despărțirea de colegi era într-o stare bună.

Ulterior nu a mai răspus la apelurile telefonice ale colegilor.

Doctorița, găsită moartă în pat

Sâmbătă, o doctoriță care se afla și ea la eveniment și bună prietenă cu Gabriela Ștefănescu a venit la hotel și a cerut personalului să îi permită să intre în cameră, având în vedere îngrijorările mari generate de lipsa ei de la eveniment și de faptul că nu răspundea la telefon.  

„Nu răspundea la telefon, nu venea la prezentări, iar un medic, care de fapt era și prietena ei foarte bună, s-a dus împreună cu cei de la recepție în cameră”, a declarat un medic și apropiat al Gabrielei Ștefănescu.

 Gabriela Ștefănescu a fost găsită fără viață, în pat, fără urme de violență, precizează sursa citată.

Cei apropiați spun că femeia nu dădea niciun semn care să indice vreo suferință medicală.

„Și eu mă întreb lucrul ăsta. Însă trebuie să așteptăm raportul celor de la medicină legală. Până una alta, este o moarte subită care urmează să fie investigată de cei de la medicină legală. Cu siguranță, certificatul constatator al decesului și cauzele morții vor fi aflate de la cei de la Medicină Legală și se vor comunica familiei. E prea devreme să vorbim despre asta.

E greu de spus, nu avea nicio boală, nu se știa cu nimic, probabil va rămâne o moarte subită. Nu cred că am putea avea surpriza să fi suferit de ceva, era un doctor în plină sănătate”, a declarat a declarat medicul, care a solicitat să rămână anonim scrie Ziarul de Iași.

Mai multe