Moment inedit la protestul din Capitală! Ce imagini au apărut pe magazinul Cocor

21 ianuarie 2018 13:45   Național
Ultima actualizare:

Protestul din Capitală, din 20 ianuarie, a scos în stradă în jur de 60.000 de români, care au manifestat împotriva modificărilor abuzive ale guvernării PSD-ALDE. Chiar dacă nu toți cei prezenți și-au manifestat intenția de prima dată de a participa la protest, sentimentul de revoltă i-a adunat în cele din urmă, să fie solidari cu cei din stradă.

Jandarmii au reușit cu greu să-i mențină organizați pe protestatari, pe măsură ce numărul lor a crescut și din cauza stratului de zăpadă care s-a așternut ieri seară în București. La un moment dat, au existat și câteva îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine, iar un bătrân și-a luat câțiva pumni de la un jandarm.

Oamenii au protestat însă pașnic, au scandat, au fluierat, au huiduit, iar la un moment dat, ceva inedit s-a întâmplat. Pe reclamele electronice ale magazinului Cocor a fost afișat drapelul României, în semn de respect pentru țară și pentru protestatarii care au îndurat frigul, în speranța că guvernanții PSD-ALDE vor pricepe, într-un final, mesajul transmis de mai bine de un an.

„Tipul care pune reclamele pe magazinul Cocor ține cu românii onești”, a scris cel care a făcut public pe Facebook momentul memorabil.

Mai multe