Momentul în care un urs este lovit din plin de o mașină la Breaza. Imagini cu impact emoțional

8 iulie 2022 17:18   Național
Ultima actualizare:

Un urs care s-a abătut pe o autostradă din zona Breaza a fost lovit de un șofer neatent, care circula cu mașina. Impactul a fost unul foarte puternic, iar din imagini se poate vedea că animalul a fost grav rănit. 

Un clip, ce arată momentul în care un urs brun este accidentat de un șofer pe o stradă din zona Breaza, a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini, se poate vedea cum ursul a venit din pădurea de lângă carosabil și a nimerit în mijlocul unei zone intens circulate. 

Animalul nu s-a manifestat violent și nici nu a interacționat cu celelalte mașini. Șoferul care a lovit animalul nu circula cu o viteză foarte mare, dar cu toate acestea nu a oprit pentru a evita impactul. 

Imediat după accident, ursul a încercat să se ridice puțin pe labele din spate apoi s-a prăbușit la pământ. Șoferul a oprit mașina, iar primul gest a fost să verifice dacă autoturismul său a suferit daune. 

În mod absurd, descrierea din dreptul clipului este: «Atenție la urși»

Internauții au reacționat revoltați la gestul șoferului și au criticat nepăsarea pe care a manifestat-o față de rănirea gravă a animalului. 

Un martor la eveniment a relatat că de fapt ursul a fost lovit de două mașini consecutiv, iar imaginile surprinse arată impactul cu cel de-a doilea autoturism. Se crede că animalul era foarte speriat și a încercat să traverseze carosabilul către pădurea de vis-a-vis. 

"Eram pe DN1 între Comarnic și Breaza, mergeam pe bandă 2 și în dreapta mea, pe banda 1, la 15-20 de metri mai în față era un Mazda gri. Ursul a ieșit dintre copaci și a venit în fugă în față mașinii gri care mergea cu 60-70 de kilometri la oră și l-a lovit direct pe urs, aruncând-ul pe marginea drumului. După două minute ursul s-a ridicat și a traversat drumul, sărind peste separatoarele de beton, fix în față altor mașini care veneau, fiind lovit de mașină albastră din filmare", a povestit un martor, potrivit Observator.ro

Mai multe