Monstrul care a violat şi ucis fetiţa de 3 ani, suspectat că ar mai fi omorât o copilă

28 aprilie 2014 8:43   Național
Ultima actualizare:

Bărbatul din Giurgiu care a răpit, violat şi ucis o fetiţă de numai 3 ani este acum suspectat de răpirea şi uciderea unei alte copile. Potrivit primelor informaţii, se pare că ar fi vorba chiar de verişoara fetiţei de 3 ani.

Copila de 8 ani a dispărut în urmă cu doi ani tot din aceeaşi zonă ca fetiţa de 3 ani. În ziua dispariţiei fetei, mama i-a dat 3 lei să meargă la magazin să îşi ia o îngheţată. În zona magazinului a fost văzut şi bărbatul. Din acea seară însă copila a fost dată dispărută, scrie rtv.net.

Astfel, principalul suspect şi în acest caz este tot Marin Soare. Poliţiştii au demarat o anchetă de amploare pentru a verifica dacă este vreo legătură între cele două cazuri.

Fetiţa de numai trei anişori a murit în chinuri groaznice, după ce bărbatul a dus-o pe un câmp, aflat la patru kilometri distanţă de locuinţa de unde răpit-o. Aici a violat-o, iar apoi a ucis-o. Ca să şteargă orice urmă, bestia cu chip de om a îngropat trupul firav al Geaninei. După două zile de căutări disperate, poliţiştii l-au luat la întrebări pe Gheorghe, care fusese suspect încă de la început. Criminalul se află în arest.

Mai multe