Mortul din portbagaj, un om de afaceri dispărut de 4 luni

9 aprilie 2015 21:12   Național
Ultima actualizare:

Un om de afaceri sirian este bărbatul care a fost găsit mort în portbagajul maşinii abandonate pe Şoseaua Pantelimon din Capitală. Dispariţia acestuia a fost anunţată de familie la sfârşitul anului trecut.

Poliţiştii bucureşteni lucrează la foc continuu pentru a desluşi misterul cadavrului din portbagajul maşinii cu numere de Constanţa. Anchetatorii au strâns o serie de indicii care îi duc spre omul de afaceri sirian Moustafa Haj Saleh, în vârstă de 53 de ani. 

âFamilia acestuia a anunţat dispariţia bărbatului în decembrie 2014. Autoturismul Opel în care a fost găsit cadavrul aparţine hotelului Perla – Majestic, iar sirianul, care deţinea două firme,  presta servicii pentru lanţul hotelier Phoenicia. Moustafa Haj Saleh locuia în Bucureşti, dar şi în Constanţa, într-un apartament de serviciu, din cadrul unui complex rezidenţial din Mamaia Nord.

Aşa că poliţiştii i-au luat, joi (9 aprilie), la întrebări şi pe reprezentanţii complexului pentru a afla cât mai multe despre sirian. În timp ce anchetatorii adună date despre victimă, medicii legişti încearcă să afle când şi cum a fost ucis omul de afaceri.

Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, iar maşina a stat o bună bucată de vreme parcată pe o şosea foarte circulată, fără ca cineva să observe ceva neobişnuit. Asta până miercuri, când câţiva muncitori au simţit mirosul greu care venea din portbagaj. 

Click! spune

Autopsia sirianului nu a relevat cauza morţii, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax. Conform acestora, medicii legişti au găsit pe trupul lui Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea. Drept urmare, i-au recoltat probe de ţesut. Deocamdată, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, între care otrăvirea şi asfixierea.

Mai multe