Motivul halucinant pentru care bărbatul din Brașov și-ar fi ucis soția și cei doi copii

27 martie 2018 17:11   Național
Ultima actualizare:

Florin Mircea Buliga (42 de ani) s-a predat Poliției la scurt timp după ce și-a ucis toată familia. Cele trei victime, soția și cei doi copii, dormeau în momentul comiterii asasinatului.

Florin Mircea Buliga, administratorul unei societăți comerciale din Brașov, și-a ucis soția și cei doi copii, iar apoi a sunat la Poliție, unde și-a anunțat fapta. Polițiștii s-au deplasat la casa suspectului, iar autorul a fost reținut pentru omor. Crima s-a petrecut pe Strada Stejarului nr. 4a din Braşov, în zona blocurilor recent construite.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, se pare că bărbatul ar fi avut o experiență religioasă la o mănăstire, în urmă cu câteva zile, după care a încercat să se sinucidă. Acesta le-a mărturisit polițiștilor că a avut o ”revelație”, după care a mers acasă, a așteptat mai întâi să adoarmă soția și cei doi copii, după care a comis oribila faptă. 

Toți apropiații familiei Buliga sunt șocați, cu atât mai mult cu cât cei patru pozau într-o familie perfectă. Petreceau foarte mult timp împreună, iar cei doi soți lucrau inclusiv la aceeași firmă. 

Mai multe