Motivul incredibil pentru care în peste 30 de secţii din Ilfov nu se mai votează

16 noiembrie 2014 20:35   Național
Ultima actualizare:

În peste 30 de secţii de vot din judeţul Ilfov nu se votează, preşedinţii acestor secţii spunând că nu mai au buletine de vot şi autocolante. Vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a explicat , duminică seară, într-o conferinţă de presă, ce incidente au avut loc în judeţele ţării.

Buşoi a declarat că în localităţile Popeşti, Corbeanca, Bragadiru şi Voluntari preşedinţii secţiilor refuză să ofere reprezentanţilor ACL în aceste secţii copii după listele suplimentare, deşi legea spune că aceste copii trebuie să fie disponibile tuturor reprezentanţilor din biroul secţiilor de votare.

reprezentantul PNL mai spus că în judeţul Vrancea sunt foarte multe secţii în care reprezentanţii ACL sunt eliminaţi din secţiile de vot, sub diverse motive, Alianţa depunând contestaţie şi făcând apel la BEC Vrancea ca la numărarea voturilor să fie prezenţi şi reprezentanţii ACL. De asemenea, Critian Buşoi a mai spus că ACL face "un apel foarte respectuos către televiziune care continuă să facă campanie în ziua votului", cerându-le acestora să nu mai îndemne lumea spre un anumit candidat.

Buşoi a precizat că au fost depuse până la această oră 1000 de plângeri din partea ACL pentru vot multiplu şi a mai arătat că ACL are un filmuleţ "relevant" în care "un edil, o doamnă" dintr-un sat din Suceava oferă bani alegătorilor pentru a vota un anume candidat.

Mai multe