Naşu’ Mazăre, mândru de sacoul de fiţe!

5 iunie 2011 14:49   Național
Ultima actualizare:

Edilul Constanţei a fost naş mare sâmbătă seara. Radu Mazăre, care a acceptat propunerea şefei sale de cabinet de a o cununa, a venit la eveniment în limuzină şi a purtat un costum negru cu imprimeuri.

Vezi şi:

Radu Mazăre şi-a năşit asistenta de cabinet - FOTO

Radu Mazăre i-a băgat asistentei trabucul în gură!

Pentru că primarul nu este căsătorit a fost nevoit să obţină o derogare specială la nunta Andreei Scorei, şefa lui de cabinet, care şi-a unit destinul cu Alexandru-George Iorov, fiul unui om de afaceri constănţean.

Cununia civilă şi cea religioasă au fost oficiate la Catedrala Sfinţii Apostoli „Petru şi Pavel". Radu Mazăre a ajuns la biserică la volanul Bentley-ului său.

Mazăre a venit la nuntă cu Bentley-ul său

Primarul a purtat un costum negru clasic, cu un imprimeu auriu pe mâneca dreaptă şi papion negru. În maşina sa a venit la biserică şi mireasa, Andreea Scorei. Mirele, George Iorov a sosit într-un autoturism Morgan roşu clasic, pus la dispoziţie de naşul său. Mirele a avut un costum negru şi a fost încălţat cu pantofi roşii.

În autoturismul său a venit şi partenera lui Radu Mazăre, o domnişoară blondă îmbrăcată festiv. „Am sfătuit-o pe mireasă să nu îl toace pe mire la cap", a spus edilul constănţean la ieşirea din biserică.

Mireasa i-a pupat mâna naşului

Naşul s-a declarat invidios că finul său a avut o ţinută mai excentrică decât a sa. „M-a halit cu pantofii. La sacou nu, dar la pantofi şi la papion m-a tăiat", a declarat Mazăre. Darurile de nuntă au fost la fel de originale ca naşul.

Mazăre i-a cumpărat finului său o bicicletă, iar George Iorov i-a dăruit lui Mazăre un zmeu. După cununie, cei circa 400 de invitaţi s-au mutat în club Office din Mamaia.

«Nota 4 la stil»

Stilistul Adina Buzatu a comentat pentru Click! ţinuta lui Mazăre. "Nu e un sacou potrivit pentru un naş. E prea strălucitor, e prea mult. Dar el e un nonconformist. Îi dau nota 4 la stil, dar 10 la atitudine."

Mai multe