Naţionala va juca în China!

15 noiembrie 2009 17:36   Național
Ultima actualizare:

Românii au primit confirmarea oficială din partea chinezilor în privinţa desfăşurarii turneului şi a programului amicalelor.

Cum startul viitoarelor preliminarii va avea loc abia în septembrie 2010, iar până atunci e perfectat un singur amical, cu Israel, pe 3 martie la Craiova, Răzvan Lucescu îşi doreşte cât mai multe acţiuni ale naţionalei.

Se vorbeşte chiar de un amical cu Italia, pentru a-i încălzi pe „macaronari" înaintea Campionatului Mondial, însă până atunci, nationala va mai avea o acţiune la mijlocul lunii decembrie.

Mai precis, un turneu de şapte zile în China, în perioada 18-24 decembrie. Echipa va fi formată din jucători din campionatul intern, pe care Răzvan doreşte să-i testeze, să vadă pe cine se poate baza. România va întâlni echipele Chinei şi Thailandei.

Oficialii FRF au primit ieri răspunsul pozitiv din partea federaţiei chineze în privinţa meciurilor amicale şi a altor aspecte de organizare.

Dacă în cazul echipelor mari, gen Real Madrid sau Inter Milano, e vorba în primul rând de un interes financiar, pentru români contează în primul rând pregătirea.

De asemenea, FRF pregăteşte un alt stagiu de o săptămână cu jucătorii din Liga I, în februarie.

Mai multe