«Nenorocitul de Nichita mi-a îmbolnăvit fata!»

6 mai 2015 21:50   Național
Ultima actualizare:

Dezvăluiri halucinante ale părinţilor Adinei Samson, fosta iubită a primarului Gheorghe Nichita. Aceştia spun că edilul din Iaşi făcuse o obsesie pentru fiica lor, care, din cauza ameninţărilor şi bătăilor primite de la Nichita, s-a îmbolnăvit.

Telenovela de la Iaşi, în care actori principali sunt edilul Gheorghe Nichita (58 de ani) şi fosta lui amantă, Adina Samson (33 de ani), angajată a primăriei, devine tot mai palpitantă. În fiecare zi, în „film” apar noi personaje şi noi dezvăluiri.

Ultimele au fost făcute de părinţii Adinei Samson, care spun că primarul Nichita făcuse o obsesie pentru fiica lor, urmărind-o pe aceasta inclusiv când s-a dus la spital să se interneze. „Eu, acum, am înţeles ce căutau două maşini de la circulaţie, undeva la un colţ al blocului. Din 2013 era urmărită fiica noastră. El a făcut o obsesie”, a declarat tatăl Adinei Samson.

Bărbatul a mai spus că fiica lui a încercat să plece din primărie şi să se angajeze la o firmă, dar Nichita ar fi făcut presiuni pentru a nu fi angajată. „Ea a vrut să plece de anul trecut, la o societate. A depus CV-ul, au chemat-o la interviu, are şi ea o facultate, are două masterate. A doua zi, a dat telefon la firmă nemernicul ăsta şi i-a zis să n-o angajeze. Şi i-a zis şi ei: în Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni”, a adăugat tatăl blondei.

El a mai spus că din cauza problemelor în relaţia cu Nichita, fiica lor s-a îmbolnăvit. „A îmbolnăvit-o psihic nenorocitul ăsta! Primarul o urmărea şi când a fost internată în spital. E psihopat ăsta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce să-i faci”, a mai spus bărbatul, potrivit Mediafax.

Luni, Adina Samson a declarat că primarul Nichita a ameninţat-o că o va distruge şi a bătut-o, pentru că nu a vrut să se mărite cu el. Gheorghe Nichita se află sub control judiciar şi este urmărit penal întrucât i-a pus pe poliţiştii locali din Iaşi să-i urmărească fosta amantă.

Edilul Nichita a ajuns deja subiect de glume

În urma telenovelei incredibile de la Primăria Iași, pe Internet au apărut o serie de glume care-l au ca subiect principal pe primarul Nichita. Jurnaliștii de la site-ul de satiră timesnewroman.ro au alcătuit un top cu ”abuzuri” imaginare.

  • Șeful de la salubritate era obligat să îi ducă gunoiul.
  • Directorul de la Apă și Canal era responsabil cu ridicarea și coborârea colacului de WC.
  • Garda de Mediu apăsa butonul de la odorizant după fiecare utilizare a WC-ului.
  • Directorul de la CET Iaşi îi pregătea apa pentru baie.
  • Când avea poftă de mâncare chinezească, îi trimitea pe inspectorii ANPC să i-o confişte.
  • Muzeograful de la bojdeuca lui Creangă îi citea poveşti în fiecare seară ca să adoarmă.
  • Pentru că se pricepe la bani şi ştie să fenteze Fiscul, contabilitatea şi investiţiile erau în sarcina Mitropolitului Moldovei.
  • Îi obliga pe angajaţii Circului din Iaşi să vină să-i spele geamurile.
  • Un angajat de la Protecţia Consumatorului îi mesteca mâncarea ca la bebeluşi, să nu se înece cu ea.
Mai multe