Nepoata lui Băsescu a ales bărcuţa de pe tavă

3 septembrie 2014 0:07   Național
Ultima actualizare:

Sărbătoare mare în familia preşedintelui Traian Băsescu. Nepoţica lui, Sofia Anais, a împlinit, în 1 septembrie, un an, ocazie cu care naşii i-au rupt turta. Primul lucru pe care l-a ales de pe tavă a fost bărcuţa.

A fost o aniversare de vis pentru Sofia, fetiţa Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu. Îmbrăcată într-o rochiţă albă, micuţa cu ochi albaştri incredibil de frumoşi s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea părinţilor, bunicilor şi naşilor. De departe, cel mai mândru a fost bunicul, mai ales că nepoţica dă semne că ar avea aceleaşi pasiuni ca şi el. Părinţii şi naşul Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, i-au aşezat pe tavă micuţei Sofia o mulţime de obiecte: un stilou, un carneţel, cartea „Basarabia noastră”, harta României, un stetoscop, o pensulă pentru farduri, bani, o bijuterie, chei de maşină şi o bărcuţă. Primul lucru care i-a făcut, însă, cu ochiul Sofiei a fost bărcuţa, pe care a şi ales-o, bunicul, fost căpitan de vas, fiind în culmea fericirii.

Sofia este prima nepoţică a preşedintelui, la naşterea acesteia, spunând că a primit „nobilul titlu de bunic”. Peste câteva luni, însă, atât Elena, cât şi Ioana, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, îi vor dărui fiecare câte un nepoţel.

Mai multe