Nervii îl vor costa scump pe un bucureştean care a bătut şi jefuit un taximetrist în Poiana Braşov

24 septembrie 2012 14:47   Național
Ultima actualizare:

Un bucureştean de 29 de ani, care venise în weekend la Poiana Braşov, este cercetat penal pentru furt calificat şi lovire, după ce a bătut un taximetrist în maşina căruia se urcase, apoi i-a furat autoturismul, pe care l-a abandonat la câţiva kilometri distanţă.

Bărbatul a petrecut în Braşov, duminică seară până spre dimineaţă, iar apoi a luat un taxi pentru a-l duce până la hotelul din Poiana Braşov unde era cazat împreună cu prietana sa. Pe drum, însă, s-a luat la ceartă cu taximetristul, nemulţumit de tariful propus, scrie Adevărul."Bărbatul i-a aplicat taximetristului mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, moment în care victima s-a speriat şi a coborât din autoturism. Tânărul a luat maşina taximetristului, pe care a abandonat-o la o distanţă de circa trei kilometri", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Bucureşteanul şi iubita lui au luat apoi un mijloc de transport în comun şi şi-au continuat drumul spre Poiana Braşov. Taximetristul a anunţat Poliţia prin 112, iar bucureşteanul a fost prins, fiind cercetat în libertate pentru lovire şi furt calificat.

Mai multe