Nicușor Dan: „Sevil Shhaideh face parte din gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu”

21 decembrie 2016 12:24   Național
Ultima actualizare:

Președintele USR a declarat că prpunerea PSD pentru funcția de prim-ministru este inacceptabilă, întrucât Sevil Shhaideh face parte din „gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu”. De asemenea, Nicușor Dan a atras atenția că Liviu Dragnea vrea să modifice legea care nu îi permite să devină premier, în contextul în care Liviu Dragnea a declarat că el avea dreptul să devină prim-ministru.

„Liviu Dragnea a anunțat că va modifica legea că va deveni peste câteva luni prim-ministru. Asta înseamnă că în stilul PSD se modifică legea pentru beneficiul unei persoane. Liviu Dragnea a mai anunțat o persoană fără anvergura necesară pentru poziția de prim-ministru. Singurul criteriu pe care l-a folosit a fost acela al unei persoane care îi este loială, care să nu riște să îi ia partidul, ceea ce este inacceptabil. Sevil Shhaideh este o persoană din gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu, care a venit la Ministerul Dezvoltării împreună cu PSD. Am cunoscut-o personal, a susținut mutilarea legii urbanismului, ca să permită investiții imobiliare speculative”, a spus liderul USR, citat de Digi24.

Nicușor Dan a adăugat că „fără îndoială” nu va vota pentru acest Guvern și îi va comunica poziția lui și președintelui Klaus Iohannis.

Mai multe