Nina Iliescu, primul interviu la radio! „O tot ducem într-o sărbătoare”

10 martie 2018 13:31   Național
Ultima actualizare:

Nina Iliescu a vorbit pentru prima dată într-un interviu la radio, dintr-o pură întâmplare, după cum au spus prezentatorii aelei emisiuni radiofonice. Vârnd să îl contacteze, de fapt, pe Ion Iliescu, au dat de soția acestuia și au au purtat o mică dicuție despre cum se simt în această perioadă.

Prezentatorii de la Digi Fm, precizează Adevărul, au vrut inițial să verifice o informație potrivit căreia, o doamnă ar fi intrat în posesia unui număr de telefon care a aparținut lui Ion Iliescu, dar acsta a renunțat la el pentru a nu mai fi sunat în fiecare an, de ziua lui, de atât de mulți membri PSD și alți cunoscuți. numărul respectiv a ajuns însă la presupusa doamnă, iar prezentatorii au vrut să verifice dacă e adevărat ce se spune. Au avut, însă, o mare surpriză când le-a răspuns Nina Iliescu.

„Iliescu și-a schimbat numărul de telefon în urmă cu șase ani. mulți știau numărul acesta. Noi o tot ducem într-o sărbătoare. Am avut 3 martie (ziua de naștere a lui Ion Iliescu, n.r.), 4 martie (ziua de naștere a Ninei, n.r.), 8 Martie”, le-a spus soția fostului președinte.

Ea a fost întrebată și dacă a pregătit mucenici: "Da, avem. D-ăia cu zeamă. Sunt foarte buni. Când eram copil era foarte frumos de 9 martie. Făceau ai noştri un foc mic de surcele în curte. Când se oprea focul şi era fum ne puneau să sărim peste. Era, probabil, pentru a alunga spiritele rele. M-am luat cu vorba. Sunt mirată că a trebuit să treacă şase ani pentru a avea o doamnă probleme cu numărul“.

Mai multe