Noi detalii cutremurătoare în cazul "mâncătorului de femei"! Prima soție a lui Vasile Lavric a murit în condiții misterioase

11 decembrie 2020 18:27   Național
Ultima actualizare:

Apar noi detalii halucinante despre cazul lui Vasile Lavric, bărbatul care se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, fiind acuzat că şi-ar fi ucis cea mai recentă concubină.

Vasile Lavric, rădăuţeanul în vârstă de 62 de ani, cunoscut drept „mâncătorul de femei”, a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Acesta este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, bărbatul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a dispărut şi a patra concubină a acestuia, motiv pentru care a fost din nou ridicat de polițiști.

Noi detalii despre Vasile Lavric ies la iveală și complică dosarul aflat pe masa oamenilor legii și a procurorilor. Sora celor 3 surori Iordache care au dispărut în perioada 1995 -2005 după ce au trecut prin aşternutul lui Vasile Lavric, s-a dus la Poliţie şi a depus o plângere oficială prin care a anunţat dispariţia Auricăi Bodnărescu, informează Adevărul.ro.

Femeile din viața lui Vasile Lavric au dispărut în condiții misterioase 

Bărbatul care de-a lungul vieţii sale s-a iubit cu 6 femei, care fie au murit, fie au dispărut pur şi simplu şi nu le-a mai găsit nimeni, are nouă copii după cum urmează: doi cu Nicoleta Lavric, doi cu Cristina Lavric, doi cu Nicoleta Lavric (fostă Iordache), un copil cu Ramona Iordache şi alţi 3 cu Aurica Bodnărescu, relatează Adevărul. 

Prima soţie a decedat într-un accident rutier

La începutul anilor '90, Vasile Lavric s-a căsătorit cu o tânără pe nume Nicoleta. Femeia a murit într-un accident de circulaţie împreună cu alte două persoane, la scurt timp după ce a depus actele de divorţ. Vasile Lavric este de profesie mecanic auto, iar de aici s-au făcut unele presupuneri, chiar imediat după tragedie. Se ştie că Lavric era foarte gelos şi şi-ar fi urmărit în mai multe rânduri fosta soţia, inclusiv în noaptea tragicului accident care i-a curmat viața tinerei, informează

Citește mai multe despre controversatul caz al "mâncătorului de femei" accesând Adevărul  

Mai multe