Noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, lansate marţi. Dotări şi preţuri

11 septembrie 2013 0:15   Național
Ultima actualizare:

iPhone 5C va avea un ecran de 4 inci, un cip de tipul A6 şi o cameră posterioară, la fel ca iPhone 5. Apple a îmbunătăţit însă camera anterioară, pentru apeluri FaceTime HD.

Telefonul iPhone 5C va fi în culorile verde, gri, zuriu, roz şi galben şi va avea o carcasă de policarbonat. Totodată, Apple va lansa şi huse de silicon pentru acest telefon.

iPhone 5C costa 99 $ în versiunea cu 16 GB şi 199 $ cu memorie de 32 GB. Preţurile sunt valabile pentru contracte pe 2 ani.

Husele din silicon costă 29 $, informează Mediafax.

La iPhone 5S, Apple a îmbunătăţit camera foto/video, care are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5.

Atunci când utilizatorii fac o fotografie, iPhone 5S realizează de fapt mai multe poze şi o alege pe cea mai bună. Apple susţine că fotografiile realizate de noul model sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele SLR. Totodată, camera iPhone 5S va avea o funcţie de stabilizare automată a imaginilor. În plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă.

Flash-ul a fost regândit şi el, pentru a îmbunătăţi culorile fotografiilor.

IPhone 5S va fi disponibil în culorile negru, alb şi şampanie, o nuanţă de auriu.

Autonomia lui iPhone 5S este scoasă în evidenţă. El va sta 250 de ore în stand-by, va rula clipuri video timp de 10 ore şi permite navigare pe Internet prin conexiune LTE timp de 10 ore.

Preţurile la iPhone 5S, cu abonament pe doi ani: 16GB - 199 de dolari, 32GB - 299 de dolari şi 64GB - 399 de dolari. Noile carcase de protecţie costă 49 de dolari fiecare.

iPhone 5S şi iPhone 5C vor ajunge în magazine pe 20 septembrie.

Mai multe