Nouă dintre răniţii de autocar au plecat spre Ucraina

10 august 2015 13:56   Național
Ultima actualizare:

A fost cât pe ce să-și piardă viața, dar o mână divină i-a scos din ghearele morții. Nouă dintre cei 48 de ucraineni răniţi, ieri dimineaţă, în accidentul petrecut pe autostrada A2 au ieșit din spital și au plecat acasă.

Aceștia au fost îmbarcaţi în autocar şi au luat drumul spre Ucraina. Au urcat cu frică, aveau în minte imaginea catastrofei din celălalt autocar care ar fi trebui să-i ducă din Bulgaria, acolo unde fuseseră în vacanță, acasă. N-au mai ajuns.

Drumul lor s-a oprit pe Autostrada Soarelui, acolo unde au văzut moartea cu ochii. Se pare că șoferul bulgar a adormit și a ajuns cu autovehicului în șanț, acolo unde s-a răsturnat.

Alți patru ucrainiei au fost extrenați azi și urmează să fie urcați într-un microbuz.

”Au fost extrenași și așteaptă la spital ca cei de Consulatul Ucrainei al București să vină să-i ia”, au declarat, pentru Click!, surse din cadrul Spitalului Floreasca.

Din cele 53 de persoane care se aflau în autocar o adolescentă de 17 ani şi o femeie au decedat, 48 au fost trasportate la mai multe spitale din Capitală, iar trei au refuzat transferul spre unităţile medicale.

Doi dintre răniți au mâinile amputate.

Mai multe