Nouă persoane, la spital după ce au fost la piscină

7 ianuarie 2016 11:14   Național
Ultima actualizare:

Trei copii și șase adulți au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, cu reacţie alergică la apă clorinată, după ce au făcut baie într-o piscină.

S-au dus să se distreze și să se relaxeze la o piscină, dar au ajuns la spital. Nouă persoane, din care trei copii, au ajuns noaptea trecută la spital cu reacții alergice în jurul ochilor.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat, că pacienţii au venit la UPU începând de la miezul nopţii până spre dimineaţă, 7 ianuarie, cu reacţie alergică uşoară la apă clorinată, scrie Mediafax.

El a precizat că cei şase adulţi nu au necesitat internare, iar cei trei copii sunt sub supraveghere, toţi având o reacţie uşoară, cu iritaţii în jurul ochilor.

La rândul său, prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) au mers deja la piscina respectivă pentru a preleva probe din apă, urmând să se verifice concentraţia de clor, scrie aceeași sursă.

Din primele informaţii, el a spus că această reacţie alergică ar fi datorată concentraţiei prea mare de clor din apă.

Mai multe